Welkom op onze website, klik gauw door naar de agenda!     • Iedere dag stapritten, bosritten en strandritten. Aanmelden kan telefonisch 072-5092149    

Veel voorkomende vragen

Ponykamp

Zolang het mogelijk is de datum van het kamp aan te klikken, is er nog plaats. 

Je leeftijd is niet zo belangrijk. Wil je (nog) niet blijven slapen, dan kun je deelnemen aan het dagkamp. Daarvoor is de minimale leeftijd ongeveer 6 jaar. Vanaf ca. 8 jaar kun je deelnemen aan het ruiterkamp waarbij je hier blijft slapen. Voor de leeftijd 16 tot ca. 21 jaar organiseren we ieder jaar twee speciale weken. 

Rijlessen

Onze kwartalen lopen inderdaad iets anders dan men gewend is namelijk:

1e febr-april.

2e mei-juli

3e aug-okt.

4e nov-jan.

Dit heeft te maken met de vakanties. Ga je met vakantie dan kun je de gemiste lessen inhalen, maar wel in hetzelfde kwartaal. 

Je kunt je les altijd telefonisch afzeggen 072-5092149. Je kunt dan gelijk je inhaalles afspreken. 

Je mag je les altijd inhalen, maar wel in hetzelfde kwartaal. Ga je op vakantie? Hou daar dan rekening mee en bespreek op tijd je inhaallessen. 

Het starterspakket bestaat uit 8 privélessen van een half uur, 1 omgangsles en 3 poets- en zadellessen. Daarnaast ontvang je een leuk boekje over paardrijden in het algemeen en informatie over onze manege. 

Volwassenen € 240,=

Jeugd t/m 15 jaar € 170,=

Daar zijn wel mogelijkheden toe, maar hangt af van het rooster.

Wil je bijvoorbeeld 2 uur achter elkaar rijden om een les in te halen, bespreek dat dan met je instructrice of vraag het aan de bar. 

Algemeen

Wanneer je bij ons lessen wilt volgen in vast verband, word je lid van de vereniging. Het lidmaaschap kost € 40,= per jaar, 2e (en volgende) lid van dezelfde familie € 30,=.

Een lid (t.o.v. niet leden) maakt gebruik van kwartaalkaarten, hiermee betaal je voor 12 lessen, maar je mag 13 keer rijden. Ook heb je recht op een vaste rijles in de week. Daarnaast krijg je korting op o.a. het inschrijfgeld van de proevendagen, instructiedagen en -weekenden. 

Buiten onze normale verzekering, ben je extra verzekerd inzake ongevallen tijdens het rijden en tijdens de heen- en terugreis (huis-manege-huis).  

Graag tefonisch 072-5092149. Dan kunnen we je gelijk informeren over het soort rit (bos of strand, beginners, gevorderden enz) en de tijden. 

Iedere dag gaan we naar buiten. Info en aanmelden graag telefonisch 072-5092149. 

Dat is afhankelijk van het niveau van de groep. Bij gevorderde ruiters maximaal 10 deelnemers.Bij een groter aantal ruiters wordt de groep opgesplitst. 

Wil je met een kleine (besloten) groep, dan betaal je extra voor de begeleiding. Bel ons voor meer informatie 072-5092149. 

Het tarief voor het buitenrijden is € 21,= per uur.

De meeste bosritten duren 2 uur. Langer is ook mogelijk. 

Een strandrit duurt  2,5 uur. Langer is ook mogelijk. 

Een staprit is inclusief instructie vooraf 1,5 uur.

Powered by: WebBuro WebBuro