Welkom op onze website, klik gauw door naar de agenda!     • Iedere dag stapritten, bosritten en strandritten. Aanmelden kan telefonisch 072-5092149    

Ruiterherberg

Ruiterherberg.

 

Deze royale groepsaccommodatie is door de prachtige ligging in een bosrijke omgeving zeer geschikt voor een gevarieerde vakantie, die zich niet alleen beperkt tot paardrijden. 

De "Ruiterherberg" is namelijk centraal gelegen; bos, duinen, strand, uitgestrekte polders, gezellige dorpen en steden binnen een straal van 15 km. 

 

De Ruiterherberg ligt op 10 minuten fietsen van het centrum van Bergen of centrum van Schoorl met gezellige uitgaansmogelijkheden, restaurants,  mooie winkels, musea en zo meer. In de bossen en de duinen vindt u naast kilometerslange ruiterpaden ook gevarieerde wandelroutes, fietspaden en uitdagende parcoursen voor de fanatieke mountainbiker.

 

Ons in 2015 geheel vernieuwde Ruiterherberg beschikt over 52 slaapplaatsen, verdeeld over een volledig ingericht appartement voor vier personen en drie slaapzalen met elk zestien bedden voor de grotere groepen. De sanitaire voorzieningen bestaan uit 3 royale badkamers met douches en wastafels. Voor groepen is er een aparte (groeps)ruimte beschikbaar met compleet ingerichte keuken, grote eettafel, zithoek en gezellige houtkachel. 

 

 

Uiteraard kunt u tijdens uw verblijf uw eigen paard mee brengen. Vermeld dit bij uw reservering. Wij zorgen dat er ruime, schone boxen klaar staan. Boxhuur is inclusief stro, hooi en krachtvoer. Extra service: parkeren van auto en trailer op ons eigen terrein.  

 

Vooraf of tijdens uw verblijf kunnen wij u informeren over het huren van mountainbikes (we verhuren zelf mountainbikes en helmen) en fietsen, buitenritten, fiets- en wandelroutes, openbaar vervoer en diverse evenementen in de buurt.

Meer foto's vind je hier!

 

Voor meer informatie of reserveringen kunt u contact met ons opnemen.

Powered by: WebBuro WebBuro