Welkom op onze website, klik gauw door naar de agenda!     • Iedere dag stapritten, bosritten en strandritten. Aanmelden kan telefonisch 072-5092149    

Reserveren en regels

Inschrijven voor één van onze buitenritten kan telefonisch via 072-5092149, of laat hier een berichtje achter en wij bellen u terug. Wij organiseren iedere dag buitenritten. Hier vind je informatie over de verschillende buitenritten die wij bieden.

Regels:

Wij verzoeken je minimaal een half uur vóór de buitenrit aanwezig te zijn. Je meld je dan eerst in de kantine, daar verneem je op welk paard of welke pony je mag rijden en waar deze staat. Alle zadels en hoofdstellen liggen en hangen op naam in de zadelkamer zodat je alles makkelijk kunt vinden.

Wanneer je nog geen ervaring hebt met het op- en afzadelen van het paard, dan zullen wij je daarbij helpen. Bij een staprit staan de paarden reeds gezadeld voor je klaar.

Wijzigingen in het aantal deelnemers van een buitenrit of afzeggingen dienen uiterlijk 48 uur van te voren aan ons te worden doorgegeven.

Indien de instructie twijfelt aan het rijniveau van de ruiter kan deze gevraagd worden om eerst een privéles te volgen of in de rijbaan eerst het rijniveau te tonen. Wanneer je rijtechnisch niet het niveau hebt dat vereist is, kunnen we je helaas niet meenemen op de rit i.v.m. de risico's die jij en je mederuiters dan lopen. Voorkom deze teleurstelling door bij twijfel met ons te overleggen.

Rijkleding:

  • Een cap is voor iedereen verplicht! Dit dient een veiligheidscap te zijn (voorzien van het CE / EN 1384 keurmerk). Caps zijn bij ons op de manege te huur voor € 2,50.
  • Ruiters dienen (rij-)laarzen te dragen of stevige schoenen met een gladde, doorlopende zool, een hak en een gladde bovenkant (jodphur laarsjes) in combinatie met chaps.
  • Een makkelijk zittende broek. Liefst geen spijkerbroek i.v.m. schuurplekken, maar een dikke legging of joggingbroek.
Powered by: WebBuro WebBuro