• Iedere dag stapritten, bosritten en strandritten. Aanmelden kan telefonisch 072-5092149     • Welkom op onze website, klik gauw door naar de agenda!    

Mountainbikes

Duinmanege van Poelenburgh is een uitstekend startpunt van je mountainbike tour,

We verhuren mountainbikes (en helmen) voor een hele of een halve dag, 

 

Tussen onze manege en de zee tref je een uitgestrekt duinterrein aan, dat plaatselijk 5 kilometer breed en 54 meter hoog is. Met name het bezit van "De blanke top der duinen": De Schoorlse Nok, ruim 48 meter boven NAP is de oogappel van de gemeente. De ruim 15 kilometer lange route gaat over hoge duinen, door bossen en heide en langs De Kerf. De route is zowel grillig, uitdagend als afmattend. Je kunt de route op verschillende plaatsen starten en onderbreken. Zo kun je de route korter maken en overstappen op het fietspad. Zo is de route ook geschikt voor beginners.

Meer informatie over de route.


 

Na afloop kun je heerlijk bijkomen met een kopje koffie, glaasje fris, lunch of diner bij ons op het terras of in de gezellinge kantine.

 

Kom je met een groep een buitenrit maken en wil niet iedereen paardrijden, dan is een mountainbike tocht een leuk en sportief alternatief.  Meer informatie of resereveren van een bike, neem contact met ons op. 

 


Powered by: WebBuro WebBuro