• Iedere dag stapritten, bosritten en strandritten. Aanmelden kan telefonisch 072-5092149     • Welkom op onze website, klik gauw door naar de agenda!    

Jeugdkamp

Tijdens het jeugdkamp krijgen beginnende ruiters de mogelijkheid om in korte tijd vertrouwd te raken met de ruitersport. Ervaren ruiters volgen dressuur- en springlessen op hun eigen niveau. Een bosrit is bijvoorbeeld geschikt voor kinderen die de galop al goed beheersen en graag buiten willen rijden. Een strandrit is voor de meer gevorderde kinderen die in een flinke galop over het strand kunnen. Naast dressuur- en springlessen worden er ook voltige-, carrousel- en/of pushball-lessen gegeven.

 

Vanzelfsprekend wordt ook de nodige tijd besteed aan de verzorging van de paarden en pony's. Niet alleen rijden, maar ook theorielessen horen daarbij.

Wanneer het weer het toelaat organiseren we o.a. speurtochten, een barbeque en een excursies bijv. naar de drafbaan (tijdens het draf-seizoen). We gaan naar het zwembad en/of het strand. Kortom, we bieden een volledig georganiseerd programma met naast het paard- en ponyrijden ook nog tal van andere leuke activiteiten.

Het jeugdkamp begint op zondag om 17.00 uur en is de daarop volgende zaterdag om 10.30 uur afgelopen. Schrijf je in via het inschrijfformulier. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

 

Powered by: WebBuro WebBuro