• Iedere dag stapritten, bosritten en strandritten. Aanmelden kan telefonisch 072-5092149     • Welkom op onze website, klik gauw door naar de agenda!    

Inschrijfformulier

Inschrijfformulier Ruiterkampen

Vul dit formulier zo volledig mogelijk in! De verzender van dit document verklaart zich akkoord met de algemene voorwaarden van Duinmanege van Poelenburgh, hier na te lezen en met de volgende aanvullende voorwaarden:

  • De aanbetaling (50% van het totale inschrijfgeld) dient na aanmelding te zijn overgemaakt. Hiervan ontvangt je per mail een bevestiging. Vermeldt bij betaling duidelijk de naam van de deelnemer aan het ruiterkamp en de datum van het ruiterkamp!
  • Bij annulering of vroegtijdig verlaten van het ruiterkamp wordt geen restitutie gegeven van gelden. Je dient zelf zorg te dragen voor een annuleringsverzekering, een ziektekosten/ongevallen-verzekering en een WA-verzekering.
  • Duinmanege van Poelenburgh en haar medewerkers kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor diefstal, beschadiging of verlies van eigendommen.
  • Bij deelnemers onder de 16 jaar dienen de telefoonnummers en email adressen van de ouders/verzorgers te worden ingevuld!
  • Voor een dagkamp mag worden ingeschreven vanaf minimaal 1 dag! De kosten zijn dan evenredig aan het aantal dagen dat je meedoet. Geef op het inschrijfformulier bij 'bijzonderheden' aan welke dag(en) je op het dagkamp aanwezig zult zijn!

Inschrijfformulier Ruiterkampen

Geslacht *

Zwemdiploma's *

Eigen fiets mee *

Fiets huren (kosten € 25,=) *

Eigen paard mee

Geslacht paard

Het reserveringsbedrag van 50% van de totaalprijs is op deze datum overgemaakt op rekening NL31RABO031.57.61.075 t.n.v. Duinmanege van Poelenburgh te Schoorl Bicnr: Rabonl24. Of is contact betaald aan de bar van Duinmanege van Poelenburgh
Powered by: WebBuro WebBuro