• De nieuwsbrief van december is verzonden. Geen nieuwsbrief gehad? Mail ons!     • Welkom op onze website, klik gauw door naar de agenda!     • Iedere dag stapritten, bosritten en strandritten. Aanmelden kan telefonisch 072-5092149    

M&RB springen

Deelname aan de M&RB-springproeven is mogelijk na het behalen van het M&RB D6 diploma of KNHS B-dressuur. Bij de M&RB-springproeven wordt gesprongen in verschillende klassen.

 

Binnenkort meer informatie

 

Promotiepunten: De jury beoordeelt de springproef op de volgende punten: binnenkomen, halthouden en groeten, wijze van rijden tussen de hindernissen, houding en zit. 

Het binnenkomen, halthouden en groeten telt één keer mee in het uiteindelijke puntentotaal en de wijze van rijden tussen de hindernissen en houding en zit, tellen drie keer mee.

Als je voor de drie onderdelen samen 49 punten of meer behaalt, krijg je twee promotiepunten. Behaal je 42 tot 48 punten, dan behaal je één promotiepunt. Als je minder dan 42 punten behaalt, krijg je geen promotiepunt.

Wanneer je tien promotiepunten behaalt in een klasse mag je doorstromen naar de volgende klasse. Wanneer je vijftien promotiepunten hebt behaald in een klasse, moet je doorstromen naar de volgende klasse.

Diploma:

Ook bij de M&RB-springproeven zijn diploma’s te behalen en wel in de klasse S40, S60 en S80. Je krijgt een diploma wanneer je tien promotiepunten in één van deze klassen hebt behaald.

Powered by: WebBuro WebBuro