Welkom op onze website, klik gauw door naar de agenda!     • Iedere dag stapritten, bosritten en strandritten. Aanmelden kan telefonisch 072-5092149    

Feesten

Zoekt u een opvallende locatie voor uw (bedrijfs)feest? Dan bent bij ons aan het juiste adres.

Wij bieden een tal van mogelijkheden aan, van een dagdeel tot een compleet weekend met overnachting. 

Voor een personeelsfeest of teambuilding is het mogelijk om bijvoorbeeld een buitenrit te maken, ook voor beginners is dit mogelijk of speciale paardrijles, aangepast aan het niveau van de deelnemers.

 

Een heel bijzonder manier om meer over jezelf te weten te komen, ervaar je tijdens de z.g.n. coachingslessen... hoe ga ik om met een paard?

 

Deze lessen veranderen je kijk op paarden. En op jezelf! Tijdens het werken en omgaan met paarden is het belangrijk om je te verplaatsen in de belevingswereld van het paard. Dan ontstaat er een optimale samenwerking op basis van respect en vertrouwen. Het paard laat je zien hoe je reageert in verschillende situaties en biedt je de mogelijkheid te oefenen met nieuw gedrag. Tegelijk raak je door paardencoaching meer vertrouwd met deze grote vriendelijke dieren. Als je geen ervaring hebt met paarden is dit een uitgelezen kans om kennis te maken met de paardensport en het paard als dier. Deze lessen vinden plaats vanaf de grond, we gaan niet rijden.

 

Liever niet met paarden werken? We verhuren mountainbikes (en helmen), waarmee u het uitdagende parcours in het nabij gelegen bosgebied kunt verkennen. Maar een rustgevende boswandeling behoord natuurlijk ook tot de mogelijkheden.  

 

Voor, tijdens en/of na afloop van de bijeenkomst is het heerlijk vertoeven in onze gezellige kantine of op het terras met een kopje koffie, een drankje, lunch of diner. Ook kunnen we voor uw gezelschap een uitgebreide barbecue verzorgen.  

 

 

Wilt u meer informatie of reserveren? Neem dan contact met ons op.

                                 

Powered by: WebBuro WebBuro