Welkom op onze website, klik gauw door naar de agenda!     • De nieuwsbrief van december is verzonden. Geen nieuwsbrief gehad? Mail ons!     • Iedere dag stapritten, bosritten en strandritten. Aanmelden kan telefonisch 072-5092149    

Dressuurlessen

Bij Duinmanege van Poelenburgh kan zowel jong als oud leren paardrijden.

 

Voor iedere beginnende ruiter wordt de basis van het paardrijden op een verantwoorde manier bijgebracht tijdens privélessen van een half uur. Wanneer je de draf en galop goed onder de knie hebt en het paard zelfstandig door de rijbaan kunt sturen, kan er, in overleg met de instructie, worden doorgestroomd naar een geschikte groepsles.

 

Wij bieden groepslessen voor beginners en gevorderden en beschikken over een groot aantal paarden en pony’s voor alle niveaus. De lessen bestaan uit acht tot tien ruiters. 

Kinderen kunnen vanaf zes jaar beginnen met lessen. 

 

Wanneer je doorstroomt naar de groepslessen dien je lid te worden van Rijvereniging de Poelenburgh Ruiters. Als lid van de rijvereniging kun je o.a. gebruik maken van de kwartaalkaarten (deze zijn voor niet leden niet beschikbaar), ontvang je een Ruiterpaspoort, kun je tegen gereduceerd tarief deelnemen aan de proevendagen, instructiedagen of -weekenden.  

 

Vanaf vijf jaar (in overleg is jonger ook mogelijk) kunnen kinderen bij ons meedoen aan de "Kabouter-lessen". Dat zijn groepslessen waarbij de pony meeloopt aan de hand van de ouder/begeleider. Tijdens de les wordt ook aandacht besteed aan het poetsen, opzadelen, opstijgen etc. Zo leren kinderen spelenderwijs ponyrijden! Deze lessen worden 2 x per maand gegeven, kijk voor de data in de agenda.

 

Voor kinderen die nog te jong zijn om met paardrijlessen te beginnen, maar wel graag willen rijden, kan er een pony worden gehuurd waarmee een half uur aan de hand kan worden gestapt.

 

StarterspakketBeginnende ruiters bieden wij ons “starterspakket” aan. Deze bestaat uit acht privé-lessen, één coachingles (werken aan de hand) en drie gratis theorie-/opzadellessen  Tevens ontvang je een boekje met alle informatie over rijden bij Duinmanege van Poelenburgh.

 

Rijkleding nodig? kijk op Ruiterkids.nl

 

 

 

Powered by: WebBuro WebBuro